Φρέσκα Goji Berries

ΦΡΕΣΚΑ GOJI SPIRIT

Φρέσκα Goji Berries

Φρέσκα νωπά ελληνικά Goji Berries "Gojispirit"

Διατίθενται σε συσκευασία των 100γρ. (καθ. βάρος) από τέλη Ιουνίου έως Οκτώβριο.

Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης θεωρούνται τα 20-30 γραμμάρια την ημέρα.

Πλήρως Βιολογικό προϊόν με πιστοποίηση TUV AUSTRIA / HELLAS

Χαρακτηρίζεται ως το φρούτο της μακροζωίας. Το Νο.1 σε αντιοξειδωτικά, στην πρόληψη του καρκίνου. Επίσης έχει αντιμικροβιακές & αντιμυκητιακές ιδιότητες. Θωρακίζει του οφθαλμούς από πάσης φύσεως ακτινοβολίες και βοηθά στην πρόληψη της ωχράς κηλίδας. Προτεινόμενη ημερησία κατανάλωση 30γρ ανά άτομο.

Τα φρέσκα goji berries έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καροτενοϊδή, ιδιαίτερα σε β-καροτίνη, από οποιονδήποτε άλλο καρπό. Η β-καροτίνη μετασχηματίζεται στο συκώτι σε βιταμίνη Α, η οποία βοηθά την όραση και τον ανασχηματισμό των οστών, συμβάλλει στην υγεία των κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή και λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων του αίματος και διατηρεί υγιές το δέρμα. Σημαντική είναι η περιεκτικότητα των goji berries και σε βιταμίνες Β1 και Β2, ενώ περιέχουν βιταμίνη C περισσότερη ακόμα και από τα πορτοκάλια. Άλλες βιταμίνες που περιέχονται είναι οι Β3, Β6, Β9 και Ε.

Το γκότζι μπέρι (goji berry) περιέχει πλήθος υδατανθράκων, πρωτεϊνών, λιπαρών και διατροφικών ινών, απαραίτητων για το σώμα. Τα 100 γραμμάρια αποξηραμένου καρπού περιέχουν 370 θερμίδες, 18 αμινοξέα (8 αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό), 21 ιχνοστοιχεία (ψευδάργυρος, ασβέστιο, γερμάνιο, σελήνιο κ.ά.), βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6), βιταμίνη Ε και βιταμίνη C (περισσότερη ανά μονάδα βάρους από τα πορτοκάλια), 11 mg σιδήρου (περισσότερο από το σπανάκι ανά 100gr), διάφορες φυτοστερόλες (Β-σιτοστερόλη, η οποία περιορίζει την απορρόφηση της χοληστερόλης) και λιπαρά οξέα όπως τα Ω-6 και το λινολεϊκό οξύ, που αποτελούν ρυθμιστές της ορμονικής λειτουργίας.

 

gojispirit-logo.png

Goji Berry - επωφεληθείτε από τα οφέλη του!!

Follow Us

Επικοινωνία

Δ/νση: Κλεισθένους 5, 20200 Κιάτο Κορινθίας, Ελλάδα

Γραφεία: +30 27420 25726 | Κιν: +30 6951797312

Web: gojispirit.gr

Copyright © Gojispirit 2022. All Rights Reserved.

Search